Simone

Simone er en nydelig, vennlig og snill sjel som elsker å være ute.

Født
01.01.2015

Kjønn
Hunn

Kan bo med barn?
Store, rolige

Kan bo med andre katter?
Kanskje

Kan bo med hund?
Trolig ikke

Spesielle hensyn
Spesialfôr for urinveier

Sort og hvit katt
Sort og hvi katt på sofa
Katt i vindusposten

Da Simones eier kom i en livssituasjon der hun ikke lenger kunne ivareta henne, fant vi heldigvis et fosterhjem til den fine jenta. Denne overgangen taklet hun fint. Simone er tillitsfull, sosial og kontaktsøkende. Hun har et mildt gemytt, er veldig snill og vennlig og verken klorer eller biter. Hun er særlig glad i å bli klappet på hodet. Når vi kosesnakker med henne, gjør hun iblant et lite hopp av glede, og smiler.

Noe av det Simone liker best, er å være ute. Hun holder seg i nærheten av huset, og kommer nesten alltid når du roper på henne. Selv om hun kan være ganske territorial, har hun blitt venn med en ung hunnkatt i nabolaget. Hunder som passerer utenfor tomta, derimot, er skumle. Vi anbefaler et hjem med katteluke, slik at hun kan få friheten og utelivet hun elsker, og samtidig få komme inn når hun vil. Særlig om vinteren er dette praktisk, siden hun har lett for å fryse, og derfor gjerne vil ta mange små turer ut og så raskt inn igjen for å varme seg.

Simone koser seg også med lange sovestunder både på dagtid og om nettene. Da finner hun seg gjerne en rolig favorittplass; i fotenden av en seng, i en godstol eller foran peisen på vinteren.

Av og til får hun et skikkelig lekeraptus, særlig når hun er ute. Hvis vi inviterer til lek med et strå eller lignende er det helt topp. Hun jakter ikke så mye mus lenger; bare én gang det siste året fanget hun en – og banket stolt på vinduet for å vise frem troféet.

Vi anbefaler et rolig hjem, enten med store barn og ungdom som er rolige og forsiktige med henne, eller uten barn. Simone syns nemlig små barn blir litt mye, siden hun skvetter og kan bli redd ved brå bevegelser og høye lyder.

Dere som vil ha en pus som liker å løftes og bæres og å sitte på armen, kan ikke velge Simone. Hun vil ikke alltid bli klappet på ryggen eller potene heller. Hun viser deg det ved å krype sammen eller vike unna. Hun har også et brokk (kjennes som en myk kul) på magen. Dette har vært fulgt opp av dyrlege over tid, og er stabilt og ikke farlig. For sikkerhets skyld får hun bare veldig forsiktig kos på magen – det er hun derimot veldig glad i!

Siden hun er en voksen dame, får hun spesialfôr for urinveier.

Katt som sover
Sort og hvit katt

Simone blir av og til med og ser på tv med resten av familien. Vil du få henne virkelig interessert, kan du sette på «Cat TV» på YouTube med fugler eller mus – da setter hun seg tett inntil skjermen og prøver å fange dyrene med labben. Simone viser ellers gjerne sin hengivenhet ved å forsøke å slikke deg forsiktig på hender eller føtter.

Vi ber deg lese gjennom våre betingelser før du søker om å adoptere en katt fra oss. 

Søknad

Hvis du aksepterer betingelsene, er du velkommen til å sende søknad til post@nesoddkatten.no.

Vi ber deg skrive noen ord om deg / dere, hvilke(n) katt(er) dere er interessert i og din kontaktinformasjon.

Vi gjør oppmerksom på at god match mellom kattene våre og de nye menneskene de kommer til er avgjørende for oss. Katter og folk har det til felles at de er nokså ulike, både mht personlighet og mht hva de eventuelt har av spesielle behov eller spesielle evner.