Mandag 11.11.19

Vi kan bare ikke juge gang på gang, så her kommer ukas God søndag på mandag – som lovet i går.

Kalle ❤️ og Skyr ❤️ flyttet altså til nytt fosterhjem for 8 dager siden, og det går så innmari fint! Fra å ha holdt til på ett rom og bad siden de ble Nesoddkatter, med en fostermor som har mange andre katter og mye annet hun også må ta seg av, har gutta nå fått et helt hjem å boltre seg i. De har dessuten den nye fostermoren sin helt for seg selv, og hun ble skikkelig forelsket i dem etter ca ett kvarter. Kalle kvitterer ved å være ordentlig hengiven. Skyr på sin side, fortsetter å være nokså forsiktig, men syns det er greit med litt samvær om kvelden. Kalle tar seg veldig godt av broren sin, og hjelper ham til å bli stadig tryggere. Vi kunne ikke vært gladere på guttas – og fostermors – vegne!

😸

FIP, som stakkars Simba fikk, og døde av, må fremdeles vente litt på mer omtale. Vi vil gjerne at den skal bli nyansert nok, og det krever litt mer tid.

😿

Kalle ❤️ og Skyr ❤️ nyter livet i sitt nye fosterhjem.

Etter laaang tid under en tredemølle, begynte Aurora å komme mer fram for ikke så lenge siden, og har deretter hatt en rivende utvikling. Det er vi veldig glade for! Mest for Auroras egen del, så klart, men også fordi fosterhjemmet hennes uansett ikke hadde mulighet til å ha henne lenger enn til jul.

Selv om hun fremdeles har en liten vei igjen å gå, har hun kommet langt nok til at vi velger å legge henne ut for adopsjon. Herved lanserer vi søket etter nydelige frk Auroras for-alltid-hjem! (Eller ev et nytt fosterhjem.)

Vi tror hun vil ha det best hos noen som er mye hjemme, og som er tålmodige nok til å gi henne den tiden hun trenger til å bli helt trygg. Det er fint hvis dere liker å kose og leke med hennes også. Vi tror nok ikke det er små barn i familien, men det med «rolig» er kanskje viktigere enn alder.

Vi vet at Aurora var gode venner med en gammel hannkatt som dessverre ble syk og døde for noen år siden. Vi vet også at hun ikke kunne fordra de andre kattene hun bodde sammen med den siste tiden på det gamle stedet. Det er derfor vanskelig å mene noe om hvor heldig eller uheldig det vil være med andre dyr i familien.

Nå er Aurora trygg nok til at hun nyter å bli klappet over alt, få kyss og kos, bli løftet opp og settes på fanget. Hun maler som en kvern når hun koser seg! Hun liker dessuten å leke sammen, og at den vakre langhårete pelsen hennes blir gredd.

Aurora ❤️ føler seg trygg en stadig større del av tiden.
Aurora ❤️ føler seg trygg en stadig større del av tiden.
Det er deilig å ha så gode pledd å ligge på!
Det er deilig å ha så gode pledd å ligge på!

Brå bevegelser er fremdeles skummelt, likeledes ukjente ting og lyder. Da trenger hun en trygg plass hun kan løpe tilbake til hvor hun kan være i fred til hun er klar for å komme fram igjen. Hun er modig når den hun er trygg på er i samme rom, men løper også til gjemmestedet sitt så fort hun blir alene i rommet eller det kommer ukjente inn. Hun freser hvis hun blir redd, men har aldri klort eller bitt. Kanskje fordi hun har et fint gjemmested å søke tilflukt i?

Vi har latt henne få lov til å «lande litt» før vi har mast henne av gårde til vet’en. Ikke desto mindre vil ca 9 år gamle Aurora både være kastrert, vaksinert, chip’et, helsesjekket og ormekuret når hun flytter til sitt nye hjem.

Heldige er den eller de som får denne pusejenta som familiemedlem. ❤️ Vi er sikre på at de raske og gode fremskrittene hennes vil fortsette når hun føler seg trygg nok i sitt nye hjem. Til dere som tror hun kan være den pusen dere har ventet på – ta kontakt med oss på pm eller sms! Kontaktinfo finner dere i ett av bildene. PS. Sørg for å ha klart et lite lager av Dreamies, partymix og kattemelk til henne når hun kommer. Det elsker hun nemlig!

❤️

Skal vi leke sammen?
Skal vi leke sammen?
Fanga’n!
Fanga’n!

Underskriftskampanjen til støtte for lovpålagt chip-merking av hunder og katter er nå oppe i nesten 16.000 underskrifter. Spre ordet videre, det er plass til mange flere!

https://www.opprop.net/innfor_lovpalagt_id-merking_av_katt

❤️

God mandagskveld!

Tusen takk! ❤️
Tusen takk! ❤️
Nesoddkattens logo

Visjon

Alle katter på Nesoddhalvøya lever gode liv.

Bidra gjerne

SMS «grasrotandelen 922403929» til 60000

Følg oss på Facebook

Døgnåpne klinikker

Flere søndagsposter

To katter som snutehilser.

Søndag 14.07.24

Her er de i kattegården på det nye stedet vårt, før de fikk lov til å gå fritt. Kattegården er et spikertelt, altså en slags

Les mer »
Lys katt som går i gresset

Mandag 08.07.24

Burma  er en av «FIV-kattene» våre, men frisk og rask og sjarmerer de fleste. 71 gode grunner En av de faste morgenrutinene våre er å sjekke

Les mer »

Søndag 30.06.24

«Hva gjør vi nå da?» spurte vet. Nina. «Vi må la ham få reise» sa jeg, og så strømmet tårene. På mandag tok vi farvel

Les mer »
Grå og hvit katt legger og slapper av med kattungene sine

Søndag 23.06.24

Vakre Blesen følger veldig godt med når det kommer et kamera utenfor døråpningen til huset hennes. Kakao, Koksi og Kokos  aner fred og ingen fare

Les mer »

Kontakt oss

post@nesoddkatten.no

Tlf.: 403 00 188