Lova

Lova er som en ballettdanser - veldig søt, liten, nett og atletisk. Kosete er hun også.

Født
23.04.2023

Kjønn
Hunn

Kan bo med barn?
Sannsynligvis

Kan bo med andre katter?
Ja

Kan bo med hund?
Vet ikke

Spesielle hensyn
Ingen

Mammaen til Lova, Nona, var en av de kattene vi fanget inn ved starten av vårt store prosjekt for en stor koloni med hjemløse katter våren 2023. Heldigvis fikk vi Nona inn en uke før hun satte sine fire barn til verden – Lova, Lilly, Mons og Magnus. Lova har derfor fått vokse opp i trygge, kjærlige omgivelser og føler seg veldig klar for å finne sitt for-alltid-hjem. Hun deler det gjerne med sin søster Lilly, hvis noen kan tenke seg å få to unge kattefrøkner inn i familien. 

Lova er en veldig søt, liten, nett og atletisk katt med lang, stor hale og kan minne om en balettdanser. Hun har masse futt og kan hoppe kjempehøyt. Kanskje skyldes den slanke figuren at søsteren Lilly gjerne tar maten hennes, men hun er litt kresen i matveien også. Hun er mer glad i tørrfôr enn våtfôr. 

Lova er også veldig kosete, men hun må bli kjent med deg først. Fremmede mennesker synes hun er skummelt. Hun løper og gjemmer seg når det kommer noen hun ikke kjenner. Med en dose tålmodighet i starten, tror vi det går seg til ganske raskt hos nye mennesker.

Lova og søsteren Lilly har mye glede av hverandre og de passer på hverandre – rent bortsett fra at Lilly gjerne stjeler Lovas mat da. Vi tror likevel at de begge kan få det helt fint hver for seg, selv om de nok også hadde satt pris på å forbli sammen.

Fun Fact: Lova elsker å stupe inn i leketunnelen sin og komme ut som et prosjektil når andre katter passerer tunnelen. 

Vi ber deg lese gjennom våre betingelser før du søker om å adoptere en katt fra oss. 

Søknad

Hvis du aksepterer betingelsene, er du velkommen til å sende søknad til post@nesoddkatten.no.

Vi ber deg skrive noen ord om deg / dere, hvilke(n) katt(er) dere er interessert i og din kontaktinformasjon.

Vi gjør oppmerksom på at god match mellom kattene våre og de nye menneskene de kommer til er avgjørende for oss. Katter og folk har det til felles at de er nokså ulike, både mht personlighet og mht hva de eventuelt har av spesielle behov eller spesielle evner.