Linus

Født
06.10.11

Kjønn
Hann

Kan bo med barn?
Ja

Kan bo med andre katter?
Ja

Kan bo med hund?
Ja

Spesielle hensyn
Ingen

Dette er Linus med løvesveisen. ❤️ Han ble funnet vinteren 2019 av en dame på skitur, som syntes synd på den radmagre kroppen som prøvde å få tak i den tørre kjeksen hun hadde i ryggsekken sin. Derfor ringte hun oss.

Siden da har heldigvis Linus opplevd å bli vant til flere normale aspekter ved et godt katteliv: * Mat er noe som blir servert regelmessig. * En veldig flokete pels er noe fine pusekatter får hjelp til å stelle – (derav tilnavnet hans «med løvesveisen»). * Kos fra et snilt menneske er tilgjengelig nesten når som helst. * Det er godt å ha en myk seng inne når det er kaldt og surt ute.

Linus er en mild og snill og stor katt. Han er en fredsommelig type, som er glad for kos fra både rolige barn og voksne, men som kan si fra ved å bite litt forsiktig når det er nok. Men bare hvis man ikke allerede har tatt hintene hans. Han har forholdt seg rolig overfor de andre kattene vi har sett ham sammen med, og også overfor en liten hund som bor hos naboen hans.

Han er slående vakker! Også med løvesveis. De som er så heldige å få ham må være forberedt på å hjelpe ham litt med pelsstellet, siden han er langhåret.

Linus er kastrert, vaksinert, chippet, ormekuret, FIV-negativ, og heldigvis tilbake til normalvekt. Han er vant til å bo ordentlig på landet, og derfor ønsker vi at hans nye familie også skal bo landlig til.

Nesoddkattens logo

Visjon

Alle katter på Nesoddhalvøya lever gode liv.

Bidra gjerne

SMS «grasrotandelen 922403929» til 60000

Følg oss på Facebook

Døgnåpne klinikker

Flere søndagsposter

To katter som snutehilser.

Søndag 14.07.24

Her er de i kattegården på det nye stedet vårt, før de fikk lov til å gå fritt. Kattegården er et spikertelt, altså en slags

Les mer »
Lys katt som går i gresset

Mandag 08.07.24

Burma  er en av «FIV-kattene» våre, men frisk og rask og sjarmerer de fleste. 71 gode grunner En av de faste morgenrutinene våre er å sjekke

Les mer »

Søndag 30.06.24

«Hva gjør vi nå da?» spurte vet. Nina. «Vi må la ham få reise» sa jeg, og så strømmet tårene. På mandag tok vi farvel

Les mer »
Grå og hvit katt legger og slapper av med kattungene sine

Søndag 23.06.24

Vakre Blesen følger veldig godt med når det kommer et kamera utenfor døråpningen til huset hennes. Kakao, Koksi og Kokos  aner fred og ingen fare

Les mer »

Kontakt oss

post@nesoddkatten.no

Tlf.: 403 00 188