Katt titter frem fra plante

Lilly

Lilly er en nysgjerrig, aktiv og leken ung katt som er veldig glad i mat. Hun liker kos også, bare hun blir kjent med deg først.

Født
23.04.2023

Kjønn
Hunn

Kan bo med barn?
Sannsynligvis

Kan bo med andre katter?
Ja

Kan bo med hund?
Vet ikke

Spesielle hensyn
Ingen

Mammaen til Lilly, Nona, var en av de kattene vi fanget inn ved starten av vårt store prosjekt for en stor koloni med hjemløse katter våren 2023. Heldigvis fikk vi Nona inn en uke før hun satte sine fire barn til verden – Lilly, Lova, Mons og Magnus. Lilly har derfor fått vokse opp i trygge, kjærlige omgivelser og føler seg veldig klar for å finne sitt for-alltid-hjem. Hun deler det gjerne med sin søster Lova, hvis noen kan tenke seg å få to unge kattefrøkener inn i familien. 

Lilly er veldig glad i mat og forskyner seg gjerne av de andre kattenes mat når hun ser sitt snitt til det. Ikke spesielt kresen i matveien den unge frøkna, nei. Hun er følgelig litt god og rund, men heldigvis også en veldig nysgjerrig, leken og aktiv katt. Hun finner stadig på morsomme ting og selv om hun ikke har blitt eksponert for barn, tror vi hun vil like å både leke med og få kos av barn som respekterer hennes grenser.

Lilly er trygg på og kjælen med sin fostermor. Fremmede mennesker derimot er litt skumle. Kommer det noen slike, er det best å løpe og gjemme seg! Mennesket / menneskene i det nye hjemmet hennes må nok derfor være litt tålmodige i starten, men vi tror det går seg greit til ganske raskt. 

Lilly og søsteren Lova har mye glede av hverandre og de passer på hverandre – rent bortsett fra at Lilly gjerne stjeler Lovas mat da. Vi tror likevel at de begge kan få det helt fint hver for seg, selv om de nok også hadde satt pris på å forbli sammen.

Fun Fact: Lilly ber om kos og lek ved å gjemme seg under et møbel. Du skal følge etter og komme med hånda di!

Vi ber deg lese gjennom våre betingelser før du søker om å adoptere en katt fra oss. 

Søknad

Hvis du aksepterer betingelsene, er du velkommen til å sende søknad til post@nesoddkatten.no.

Vi ber deg skrive noen ord om deg / dere, hvilke(n) katt(er) dere er interessert i og din kontaktinformasjon.

Vi gjør oppmerksom på at god match mellom kattene våre og de nye menneskene de kommer til er avgjørende for oss. Katter og folk har det til felles at de er nokså ulike, både mht personlighet og mht hva de eventuelt har av spesielle behov eller spesielle evner.