Jessie

Jessie er en veldig fin pus. Hun er sosial og glad i kos, aktiv og sterk. Hun må ha gode utemuligheter for hun elsker å klatre, hoppe og sprette rundt ute i naturen.

Født
Juni 2022

Kjønn
Hunn

Kan bo med barn?
Ja, store barn. Uvisst med små barn.

Kan bo med andre katter?
Vet ikke

Kan bo med hund?
Vet ikke

Spesielle hensyn
Tålmodighet

Jessie på armen til fostermor.
katt ligger på gulvet og leker
katt ligger på gulvet og leker
katt kommer gående på gulvet

Jessie kom til oss da hun var ca. 7 – 8 måneder gammel. Hun ble observert vandrende i et område, og en eier lot seg ikke oppdrive selv etter iherdige forsøk. Hun hadde nok vært alene ute en stund da hun måtte vennes til å forholde seg til mennesker. Hun hadde en fin utvikling i sitt fosterhjem og etter noen måneder fikk hun det vi alle trodde skulle bli hennes for-alltid-hjem.

Men, det går ikke alltid slik man tror. Av og til er det bare ikke en god match, selv om både vi og det nye hjemmet gjør sitt beste for å finne ut av det på forhånd. Jessie var ikke enig og stakk rett og slett av. Hun  ble borte i 3 måneder før vi klarte å lokalisere henne og fikk henne inn i transportbur uten problemer i det hele tatt. Vel hjemme i sitt gamle fosterhjem stresset hun rundt etter en utgang i ca 30 sekunder. Så skjønte hun hvor hun var, og begynte å kose, spise, gni seg mot alle de gamle og kjente hjørnene, ligge foran peisen og vaske seg, og se ut av vinduet. Etter en times tid sovnet en glad og sliten jente.

Tiden på vandring hadde nok satt noen spor hos Jessie. Hun var litt sky og skeptisk til fremmede mennesker da hun kom tilbake. Men nå er hun fullt ut sosialisert igjen, kosete og glad i å sove i nærheten av mennesker, men gjerne på en stol i nærheten av sengen eller noe annet mykt og deilig. Hun er en meget veloppdragen dame som ikke går på bord eller benker og hun er renslig og bruker kattedoen sin.
 
Hun er energisk og trenger at du tar deg tid til å leke med henne jevnlig og viser henne oppmerksomhet. Ute er hun rå til å klatre i trær og elsker å hoppe og sprette rundt. Du / dere som tror Jessie er katten dere vil ta omsorg for, må ha gode utemuligheter.
 
Denne fine jenta fortjener så inderlig å falle til ro i et drømmehjem og vi tror hun, med din kjærlige omsorg og oppmerksomhet, vil vise seg som en trygg og harmonisk katt med masse kjærlighet å gi. 
katt kommer gående på gulvet
katt ser ut av vinduet
katt

Fun Fact: Jessie farer opp og ned av trær som en rakett. Jo høyere trær, desto bedre!

Vi ber deg lese gjennom våre betingelser før du søker om å adoptere en katt fra oss. 

Søknad

Hvis du aksepterer betingelsene, er du velkommen til å sende søknad til post@nesoddkatten.no.

Vi ber deg skrive noen ord om deg / dere, hvilke(n) katt(er) dere er interessert i og din kontaktinformasjon.

Vi gjør oppmerksom på at god match mellom kattene våre og de nye menneskene de kommer til er avgjørende for oss. Katter og folk har det til felles at de er nokså ulike, både mht personlighet og mht hva de eventuelt har av spesielle behov eller spesielle evner.