Sort katt ligger på toppen av klatrestativ

Genghis

Genghis (reservert) er en av våre helsorte skjønnheter og er en veldig trygg og snill katt som er lett å ha med å gjøre.

Født
01.06.2018

Kjønn
Hann

Kan bo med barn?
Sannsynligvis

Kan bo med andre katter?
Kanskje

Kan bo med hund?
Vet ikke

Spesielle hensyn
Ingen

Sort katt sitter på gulvet
Sort katt kommer gående på gulvet
Sort katt
Katt som ligger på gulvet md en leke
sort katt gjesper
sort katt spiser catnips

Genghis kom til oss som kattunge. Den gang het han Ollie. Han fant fort sitt første hjem der han fikk navnet Genghis og har bodd til nå. Endringer i livssituasjonen for familien hans gjorde at han måtte få komme tilbake til oss. Nå håper han det er noen som vil gi han sitt for-alltid-hjem.

Genghis er en storvokst kar på 7 kg, på tross av at han er ganske beskjeden i matveien. Han sier likevel tydelig i fra når han mener det er på tide å fylle på i matskåla. Han er pratsom, kjælen, snill og lett å ha med å gjøre. Selv om han er noe forsiktig, er han åpenbart en trygg katt med stor selvtillit. 

Genghis har vært alene-katt inntil han kom til sitt nåværende fosterhjem, der det allerede bodde en katt. Selv om han er veldig nysgjerrig på og opptatt av den andre katten, ser vi at han ikke har fått mulighet til å lære seg å være sosial med andre katter. Han blir litt i overkant ivrig for den andre katten, som er en mye mer forsiktig type. Vi tror nok han kan bo med andre katter, men den / de katten(e) bør i så fall være av den trygge sorten som kan sette han litt på plass når det blir for overveldende. 

Genghis er flink til å aktivere seg selv, men liker også kjempegodt å bli lekt med. Han har aldri bodd med barn, men har et lynne som gjør at vi tror han vil fungere fint sammen med barn. Forøvrig er han en klatremus som liker seg veldig godt litt oppe i høyden – på toppen av et klorestativ for eksempel. Der kan han ligge lenge og beskue hva som foregår ute. Alternativt til å klatre så kan han hoppe – kjempehøyt!

Sort katt klatrer i trapp
Katt ligger utslått på gulbet
Sort katt klatrer i trapp
Sort katt i klatrestativ
Sort katt mellom trappetrinn
sort katt i trappegrind

Fun fact: Genghis er helt vill etter catnip. Får han muligheten så koser han helt til han konker ut.

Vi ber deg lese gjennom våre betingelser før du søker om å adoptere en katt fra oss. 

Søknad

Hvis du aksepterer betingelsene, er du velkommen til å sende søknad til post@nesoddkatten.no.

Vi ber deg skrive noen ord om deg / dere, hvilke(n) katt(er) dere er interessert i og din kontaktinformasjon.

Vi gjør oppmerksom på at god match mellom kattene våre og de nye menneskene de kommer til er avgjørende for oss. Katter og folk har det til felles at de er nokså ulike, både mht personlighet og mht hva de eventuelt har av spesielle behov eller spesielle evner.