Camilla Noe Takvam - styremedlem og dyrepleier med sertifisering i kattemedisin.

Camilla var den som svarte da Kari tok kontakt med dyreklinikken høsten 2015, i håp om å få rabatt til de hjemløse kattene. Et par dager etter hadde hun fått til en fantastisk avtale, og et par uker etter takket hun heldigvis ja til å utgjøre Nesoddkattens første styre, sammen med Kari.

Ingen som snakker med Camilla er i tvil om at det er Bergen som er hjembyen, på tross av at det begynner å bli lenge siden hun forlot den. Hun har bodd på Nesodden siden hun begynte å jobbe på Nesodden Dyreklinikk i 2010, etter å ha blitt bachelor i husdyrfag ved Høgskolen i Nord Trøndelag (Steinkjer) i 2009. I 2013 ble hun uteksaminert som dyrepleier ved Organia Hansenberg i Danmark.

Camilla har alltid hatt stor fascinasjon for katter og har hatt katt hele livet. Hun bruker mye tid på kurs og etterutdannelse i forskjellige fagfelt innenfor kattemedisin og -atferd. Ved siden av jobben sin på Evidensia Bærum Dyrehospital, der hun har vært ansatt siden 2019, er hun også tilknyttet International Society of Feline Medicine (ISFM). Her er hun sensor for dyrepleiere som tar sertifisering i kattemedisin. Denne jobben ble hun tilbudt etter selv å ha fullført den ettårige etterutdannelsen med svært gode resultater i 2020/2021, ved siden av full jobb. Dyrepleieren vår ligger definitivt ikke på latsida. I 2016 ble hun kåret til «Årets dyrepleier» av Norsk dyrepleier og -assistentforening.

I Nesoddkatten har vi en chat pr katt, typisk bestående av fosterhjemmet, Kari og Camilla. Å ha en dyrepleier som alltid er «på» her, er gull verd. I tillegg er hun på hjemmebesøk fra tid til annen, til de kattene som trenger en kloklipp eller annet som ikke trenger veterinær.

Camilla bor med mannen Peter og 4 katter: Luna som hun tok til seg etter at hun som kattunge ble funnet ute på Nesodden og levert til klinikken i 2010. Svartemaja, nok en kattunge som ble funnet ute og levert skadet til klinikken i 2011. Pelle som ble reddet av Nesoddkatten i 2015 og Fighter som også ble reddet av Nesoddkatten. Mange av dere husker ham sikkert fra da han ble funnet med en bit av et avløpsrør rundt halsen 2. juledag 2018.